Home

Iordania capitala

Amman este capitala și cel mai mare oraș al Iordaniei, având o populație de 2.842.629 de locuitori (2010).. Amman, denumit în antichitate Philadelphia, a fost construit pe șapte coline. Astăzi, Amman este un oraș modern, în care locuiesc atât musulmani cât și creștin Amman - capitala Iordaniei. Amman este un oraș relativ tânăr, foarte modern. Prin urmare, turiștii vor experimenta unele dezamăgiri, mai ales dacă scopul călătoriei este să se familiarizeze cu obiectivele istorice. Capitala Iordaniei este împărțită condiționat în două părți - cea veche și cea nouă. În Ammanul de Est.

Iordania este o destinație de vacanță din ce în ce mai apreciată de români, mai ales că aici pot avea parte de căldură și soare în timpul iernii, când la noi ninge și sunt temperaturi cu minus. Amman, capitala Iordaniei, este extrem de atrăgătoare: nu ai cum să te plictisești într-un oraș care are atâtea de oferit Cisiordania (arabă:الضفة الغربية, aḍ-Ḍiffä l-Ġarbīyä; ebraică: הגדה המערבית, HaGadah HaMa'aravit, malul de vest; engleză: West Bank) este un teritoriu aflat pe malul drept al râului Iordan.Pe majoritatea acestui teritoriu își exercită autoritatea de facto guvernul laic al Autorității Naționale Palestiniene (Regiunea Autonomă Palestiniană), o. Amman (English: / ə ˈ m ɑː n /; Arabic: عَمَّان ‎, ʻammān pronounced , Ammonite: Rabbat Ammon) is the capital and largest city of Jordan and the country's economic, political and cultural center. With a population of 4,007,526, Amman is the largest city in the Levant region and the sixth-largest city in the Arab world Ce să vezi in Amman, capitala Iordaniei - corespondență de la Nadir. Amman, capitala Iordaniei, este poarta de intrare spre una dintre cele mai frumoase țări ale Orientului Apropiat - o țară cu frumuseți naturale unice, dar și urme ale unei istorii și civilizații ieșite din comun. Nadir a fost recent în Iordania și, începând.

Amman - Wikipedi

Capitala Iordaniei: hartă, fotografie

Ce să faci în Amman, capitala Iordaniei: obiective

Pe Imperator Travel Blog poți citi impresii de călătorie, informații și ponturi din Iordania, poți descoperi obiective turistice în Iordania, ce să vezi, unde să te cazezi, despre istoria si cultura locului, poți afla cum să călătorești la costuri rezonabile în Iordania pentru a-ți putea planifica călătoriile sau pur și simplu să visezi frumos ☺ Durata medie a zborului din România până la Amman (capitala Iordania) este de 2 ore și 40 de minute. Aceasta a fost calculată pe baza călătoriilor cu plecare din Bucureşti. Ce companii aeriene oferă zboruri directe către Iordania? Ryanair, TAROM, Royal Jordanian au zboruri directe către Iordania

Iordania a pierdut Ierusalimul de Est şi Cisiordania în 1967, când cele două teritorii au fost cucerite de Israel. Susţinerea de către SUA a cererii Israelului ca Ierusalimul să fie capitala sa a pus capăt politicii americane de decenii potrivit căreia statutul oraşului trebuie să fie decis în cadrul negocierilor cu palestinienii. Dar nu trebuie să rataţi nici capitala Amman, muntele Nebo, o excursie în deşert sau la Marea Moartă. Iordania este una dintre principalele atracţii turistice ale Orientului Mijlociu, unde puteţi descoperi locuri biblice, vestigii antice sau adevărate minuni ale naturii. Cel mai cunoscut obiectiv turistic este fără îndoială Petra. Iordania . Numele, relieful, râul Iordan, clima, populaţia şi agricultura Iordaniei: Iordania şi-a obţinut independenţa la 25 mai 1946 şi numele ei provine de la principalul râu al ţării Iordanul care curge pe o bună parte din graniţa cu Israel din vest. De fapt singura parte fertilă a Iordaniei se află aici pe valea Iordanului, restul teritoriului fiind acoperit de relief.

Cisiordania - Wikipedi

Iordania este situata in Orientul Mijlociu, avand coordonatele geografice 31 00 N, 36 00 E. Suprafata tarii este: 89,342 km patrati. Capitala tarii este la Amman. Detalii locatie: Orientul Mijlociu, nord-vest de Arabia Saudita, intre Israel (la vest) si Ira Luxury Iordania. Va fi o excursie aparte, facuta pe gustul meu, in care nu alergam ca sa bifam locuri neinteresante la gramada cu locuri importante doar pentru a umple programul, in care ne vom simti ca intr-un film cu Indiana Jones, in care vom ajunge doar in cele mai frumoase si atractive locuri din Iordania, cele care au placut cel mai mult turistilor si care merita cel mai mult In nordul Iordaniei, la aproximativ 50 de kilometri de capitala Amman, pe drumul catre Siria, este una dintre minunile lumii antice.Daca nu as fi stiut de Petra, Jerash ar fi putut fi un argument suficient de puternic pentru a veni in Iordania. Desi este un sit arheologic foarte bine conservat, care se intinde pe o suprafata generoasa, mai mult de o zi nu aveti ce face aici

Deplasare la Bet Shean (Decapolis), trecând din Israel în Iordania. Ne îndreptăm spre Amman, capitala Iordaniei, numită în antichitate Philadelphia. Cazare şi cină la hotel în Amman. Ziua III, miercuri: Mic dejun. Deplasare la Petra. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor. Petra a fost inclusa prin vot universal în anul. Continuind printre munti si vai adinci,vom trece pe linga Castelul de la Ajlun, construit pe virful unei inaltimi de un general al regelui Saladin in anul 1184 si ne indreptam spre AMAN- capitala Statului Hasemit Iordania, Capitala Iordaniei. AMAN, oras cu aproape 2 mil.de locuitori,numit in antichitate Philadelphia, asezat pe 7 coline Istoria orașului Amman, capitala Iordaniei. Amman este un oraș antic, iar teritoriul care este acum Amman a fost ocupat de oameni încă din perioada neolitică. Orașul era capitala Amoniților în secolul al X-lea î.Hr., când era cunoscută drept Rabatul Amon. Numele orașului a fost transformat în Philadelphia de Ptolemeu al II-lea.

Iordania este o tara din Asia, care se invecineaza cu Siria, Irak, Arabia Saudita, Israel si Palestina. Iordania are o suprafata de 92.300 km2 si o populatie de 6.400.000 locuitori. Capitala Iordaniei este Amman, un oras ce are o suprafata de 1.680 km2 si o populatie de 1.600.000 de locuitori Armata Iordaniei a anunţat miercuri decizia de a închide capitala Amman şi toate guvernamentele Regatului începând de joi dimineaţă de la ora locală 07:00 (05:00 GMT), până la o notificare ulterioară, ca măsură de a limita propagarea coronavirusului, informează agenţia iordaniană de presă Petra.â, potrivit agerpres. Forţele armate ale Iordaniei au început să se. Iordania a avut, datorită regelui Hussein urcat pe tron în 1953, o orientare puternică spre Occident şi, cum ţara s-a dezvoltat treptat şi ţinându-se departe de conflictele ce măcinau Orientul Mijlociu, Amman-ul a devenit un oraş modern, cosmopolit, fiind numit şi capitala business a Levantului Iordania își închide capitala, Amman. De către. FLUX 24 - 18 martie 2020, 19:40. 0. Facebook. Twitter. Pinterest. WhatsApp. Armata Iordaniei a anunţat miercuri decizia de a închide capitala Amman şi toate guvernamentele Regatului începând de joi dimineaţă de la ora locală 07:00 (05:00 GMT), până la o notificare ulterioară, ca.

Ce să vezi in Amman, capitala Iordaniei - corespondență de

Petra (Arabic: ٱلْبَتْرَاء ‎, romanized: Al-Batrāʾ; Ancient Greek: Πέτρα, Rock), originally known to its inhabitants as Raqmu or Raqēmō, is a historic and archaeological city in southern Jordan.It is adjacent to the mountain of Jabal Al-Madbah, in a basin surrounded by mountains forming the eastern flank of the Arabah valley running from the Dead Sea to the Gulf of Aqaba Capitala: Ierusalim (din 1949; Ulterior la ostilităti s-au alăturat Iordania și Irakul. În cadrul unui Război de Șase Zile, superioritatea militară israeliană a fost demonstrată în mod clar împotriva adversarilor arabi, mai numeroși Iordania a condamnat luni Kosovo, după deschiderea ambasadei sale la Ierusalim (foto) săptămâna aceasta, considerând decizia contrară dreptului internațional. Orice măsură sau decizie care vizează schimbarea statutului juridic al Orașului Sfânt este nulă, ilegală și nu are niciun efect juridic, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Iordaniei. What Continent is Jordan In? Jordan is a Middle Eastern republic is strategically located in western Asia at the crossroads of Africa and Asia. The country derives the name Jordan from a perennial river named Jordan that flows between the country and Israel. The Hebrew translation of Jordan is Yarad meaning to flow downward

Petra - orasul de piatra din pustiul Iordaniei

Mai multe înregistrări video publicate pe rețelele sociale arată o desfășurare masivă a forțelor de ordine în capitala Amman. Bogdan Aurescu se află și el în Iordania Ministrul român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se află, potrivit programului său, în vizită în Iordania , duminică, 4 aprilie, la invitaţia omologului. Iordania Calatoria ta catre Iordania incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Iordania, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta Primele fotografii din Iordania. Scris de Razvan Pascu 02.03.2014. M-am intors de curand din Iordania, o tara care desi nu este deloc ieftina, merita vizitata de toti cei care iubesc peisajele deosebite, mancarea buna si oamenii generosi. Legat de cat de sigur este sa mergi in Iordania, va pot spune ca aceasta tara este ca o oaza de stabilitate. Răspuns: Populația actuală a Iordania este: 8 518 477 * [1], Zonă 92300 km², Densitatea populației 92.29 p/km². capitala Amman. Continent: Asia Obiective turistice de vizitat în Iordania: Amman, Petra, Wadi Rum și Marea Moartă 23 aprilie 2017 9 ianuarie 2018 Maria Niciun comentariu Amman, Iordania, Orientul Apropiat. Am vizitat Iordania în 2017 și am fost încântată de tot ce ceea ce oferă această minune din deșert. Am găsit că în Iordania poți vizita de la locuri biblice.

Israel - Wikipedi

Sfera economica. Iordania este clasificată de Banca Mondială ca o ţară cu venit mediu ridicat (4950 USD/cap de locuitor la nivelul anului 2013). Este o ţară mică, cu resurse naturale limitate, fiind singura tara araba fara resurse petroliere proprii si axata pe agricultura si servicii Puternice inundații în faimosul oraș Petra. 12 oameni au murit în viitura din Iordania. Inundaţii extrem de puternice au ucis 12 oameni în Iordania. Viitura a lovit cu o forţă incredibilă. 3 mii 700 de turişti au... Extern • pe 28.04.2018 la 08:25 Oraşe: Amman (capitala), circa 1 milion loc. Zarqa , Irbid, 15 ° C. În zilele insorite, temperaturile urca pana la 25 ° C. Cel mai bun timp pentru a vizita Iordania Primavara din mijlocul lunii martie până la sfârşitul lunii mai şi toamna septembrie-noiembrie.. Iordania, paradis în deșert - ce trebuie văzut. Timp de două luni am făcut de toate în Iordania, voluntariat, călătorii, cursuri de arabă. Deși țara este relativ mică, este surprinzător cât de multe poate oferi aceast stat. Mai mult decât atât, ospitalitatea iordanienilor este una dintre cele mai mari întâlnite Iordania: Protestele din capitala Amman se extind in mai multe orase. Peste 1000 de persoane apartinand mai multor partide politice si grupuri de opozitie au manifestat vineri in capitala Iordaniei. Oamenii cer reforme guvernamentale si constitutionale, reforme sociale si economice, dar si stoparea coruptiei

MĂSURI de forţă în Iordania - Închide capitala şi

Regatul Hasemit al Iordaniei, numit in mod comun simplu Iordania, Este o tara araba din Orinetul Apropiat. Se invecineaza cu Siria în nord, cu Irak in nord-est, cu Arabia Saudia la est si la sud si cu Israel si Teritoriile Ocupate (Palestina sau Autoritatea Palestiniana) la vest. Impreuna cu Israelul imparte coasta Marii Moarte s Sub hegemonia Imperiului Umayyad, Iordania a prosperat, dar a fost neglijată în vremea Abassidă (750-1258 CE), când conducătorii și-au retras sprijinul din zonă, mutând capitala din Damasc la nord de Iordania: la Kufa și apoi Bagdad. Califatul Fatimid (909- 1171 e.n) a preluat Iordania și a inițiat renovarea templelor, clădirilor.

Iordania a inregistrat pana acum doar 1.147 de cazuri de contaminare cu Covid-19 si zece decese. Calatoriile la Petra au devenit mult mai facile. Alte articole despre: Iordania, bratari, carantina, monitorizare. Categorie: Stiri 2503 vizite [ Ziare.com Jordan Jor·dan (jôr′dn) A country of southwest Asia in northwest Arabia. Inhabited in ancient times by various Semitic peoples such as the Moabites and the Nabataeans, the area was conquered by the Romans (first century ad), Arabs (seventh century), and Ottoman Turks, who held it from 1516 until World War I. As Transjordan the country became part of.

Petra …

Arabia Saudită - Wikipedi

Mircea Badea, aventuri în Iordania

Petra -un fost oraș antic, situat în Iordania. Este unul din cele mai celebre situri arheologice din lume, datorită templelor săpate direct în stâncă, cel mai cunoscut fiind Trezoreria (Al Khazneh), în stil grecesc, cu o înălțime de 42 m, unde s-a turnat și partea finală a filmului Indiana Jones și ultima cruciadă. Al Khazne E timpul sa faci un circuit in Iordania si sa prinzi toate atractiile dintr-o lovitura. Cu pachetele de vacanta de la Hello Holidays, vizitezi cele mai frumoase locuri din [tara] fara sa te preocupi de detalii Care este capitala Israelului. Israel este o tara din Asia care se invecineaza cu Libanul, Siria, Egipt, Iordania, Fasia Gaza si Cisiordania.. Israel are o suprafata de 20.770 km2 si o populatie de 8.100.000 locuitori. Capitala Israelului este Ierusalim, un oras ce are o suprafata de 125,156 km2 si o populatie de 800.000 locuitori Templul de la Petra, Iordania- un fost oraș antic, situat în Iordania. În antichitate orașul se numea Rekem și apare menționat în manuscrisele de la Marea Moartă. Se presupune că a fost construit începând cu secolul al VI-lea î.Hr., de către nabateeni, un popor semitic, și a fost capitala lor până în 106 d.Hr., când a intrat.

9 iulie 2010. Iordania ofera frumuseti naturale remarcabile si situri arheologice, adevarate muzee in aer liber, de o importanta artistica, religioasa si arheologica, extraordinara. Un exemplul in acest sens este Jerash sau antica Gerasa. Jerash, oras construit probabil in secolul 4, in timpul domniei Imparatului Roman Diocletian, este situat. - greu de orientat in Iordania din cauza limbii. Cum se schimba aceste perceptii, daca se schimba, va spun saptamana urmatoare. Pana atunci, dupa prima zi de plimbare prin Amman, capitala Regatului Hashemit al Iordaniei, am ramas impresionat de caldura oamenilor. Am fost in piata. Doi vanzatori au vrut sa facem poze ZIUA 2: AMMAN / AMMAN CITY TOUR / JERASH / MAREA MOARTA. După micul dejun, ieșim să vizităm capitala Iordaniei, Amman. Vom începe turul prin vizitarea Cetății Amman, care se află pe cel mai înalt deal din Amman. Ocupată încă din Epoca de Bronz, cetatea este înconjurată de un zid de 1700 m lungime, care a fost reconstruit de multe.

Iordania: Atractii turistice & Ghid pentru un Sejur reusi

 1. Deplasare catre Iordania, la Aman trecand apa Iordanului peste podul Seik Husein. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Vom face un tur al Amman -ului, oras situat pe 19 dealuri, oras deopotriva modern si capitala antica, cu situri.
 2. Queen Alia din Amman la ora 03:10. Transfer la hotel în Amman, capitala Iordaniei, numită în antichitate Philadelphia, cazare. Mic dejun. Amman - tur de oraș: Citadela, Amfiteatrul roman. Deplasare la Jerash, cunoscut ca Pompeiul Estului, se spune că aici sunt cele mai bine păstrate ruine din perioada romană în afara Italiei
 3. Iordania. Jordania, situata la est de Raul Iordan, este una dintre cele mai ospitaliere tari din lume, cu peisaje superbe, fiind un adevarat muzeu in aer liber unde se poate observa trecerea de la vechi la nou. Clima in Iordania este foarte placuta la Marea Rosie si in Aquaba, unde turistii pot practica diferite sporturi acvatice, pot face.
 4. read Add comment. Orasul Valletta, capitala Maltei, a fost prima noastra destinatie de pe insula. Am ajuns in Malta intr-o calatorie in care am traversat Europa din Bucuresti si pana la Lyon, fiind drumul inapoi spre studii dupa vacanta de Pasti
 5. im de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de persoane, tarifele se vor recalcula. * Excursiile optionale sunt nerambursabile. Orasul Nou, capitala.
 6. Amman este capitala Regatului Hasemit al Iordaniei , un oras cu aproximativ 2 mil de locuitori ( din cei 5 mil. cat are toata tara ) , aflat in partea de nord a regatului. Am ajuns in Iordania aterizand pe aeroportul International Queen Alia,.
 7. istrare

Amman Capital City of Jordan - YouTub

 1. Amman, capitala Iordaniei este un oraş modern, în ciuda vechimii sale. Construit pe şapte dealuri, ca şi alte oraşe vestite, este unul dintre cele mai curate şi mai frumoase oraşe din lumea arabă. Este împânzit de situri istorice, unele datând din timpuri romane, precum amfiteatrul roman din centrul oraşului, iar altele din apogeul.
 2. Ministrul iordanian al Sanatatii a fost demis dupa ce sapte bolnavi de Covid-19 au murit din cauza unei pene de oxigen la un spital nou, care trateaza pacienti infectati cu noul coronavirus, iar politia a fost mobilizata pentru a tine sub control sute de rude nemultumite, transmite R. - Toate articolele Ziare.com pe tema: Regele abdullah iordania
 3. In mod straniu, capitala insulei nu este pe malul marii, in portul insulei, ci ascunsa in munti. Dar aceasta decizie are o logica. De-a lungul secolelor, apele din jurul lui Samothraki erau impanzite de pirati (nu mai e cazul, desigur), asa ca locuitorii au preferat sa se mute in munti, sa isi construiasca turnuri si eventual ziduri de aparare pentru a se apara
 4. Statiunea Eilat este exact la granita cu Egiptul si Iordania. Ambele granite snt extrem de aproape una de cealalta. Parasim Israelul pe la granita de langa Eilat si Aqaba sau Akaba, din Iordania, si plecam pe Drumul Imparatilor spre Petra, capitala Regatului nabateenilor. Veti vedea in fotografii si corturile beduinilor, instalate in plin desert

Universul credinţei: Pelerinaj în Iordania. vineri, 05 iunie 2015. De la Mănăstirea Bănceni, locul de rugăciune al românilor din Ucraina, călătorim în Iordania, pentru a descoperi locul de unde Moise a privit spre Pământul Făgăduinţei şi pentru a vizita mănăstirea franciscană înalţată aici. Duminica, la TVR1 Iordania Vizitand pentru a treia oara Iordania, credeam ca nu mai are secrete, insa m-am inselat. Extinzand aria vizitelor, de la nordicul Umm Qais pana la Aqaba, am strabatut tara dintr-un capat in altul, pe axele rutiere cele mai cunoscute: autostrada, Wadi Araba Way si pitorescul King's Road Iordania. Informatii despre Iordania. Prima pagină de către nabateeni - un popor semitic - si a fost capitala lor pana in 106 e.n, când a intrat în componenta Imperiului Roman, devenind capitala provinciei Arabia Petrea

română: ·oraș din Iordania, care este și capitala țări Codul tarii +962. Toate linii terestre fixe utilizează un număr de șapte cifre. Următoarele coduri zonei sunt în loc. 2 pentru nordul Jordan 3 pentru sudul Iordaniei 5 pentru Valea Iordanului. plus Iordania Centrală și de Est și 6 pentru o mai mare Amman (capitala) zona. Coduri Zona. Ajloun

Europa avea în 2020 o populație totală estimată la aproximativ 747 de milioane. Iată care sunt capitalele lumii din țările situate în Europa: Islanda - Reykyavik. Insulele Feroe - Thorshavn. Norvergia - Oslo. Suedia - Stockholm. Finlanda - Helsinki. Rusia - Moscova. Danemarca - Copenhaga Care este capitala Irlandei. Irlanda este o tara din Europa membra a Uniunii Europene ,si se invecineaza cu Marea Irlandei, Oceanul Atlantic si Marea Britania. Irlanda are o suprafata de 70.273 km2 si o populatie de 4.500.000 locuitori. Capitala Irlandei este Dublin, un oras ce are o suprafata de 114.99 km2 si o populatie de 500.000 locuitori

Statelor Unite ale Americii este o tara din continentul America, din care fac parte 50 de state si un district. Statele Unite are o suprafata de 9,826,675 km2 si o populatie de 315.000.000 locuitori. Capitala Stetelor Unite este Washington DC, un oras cu o suprafata de 177 km2 si o populatie de 617.000 locuitori Care este capitala Bhutan. Bhutan este o tara din continentul Asia, care se invecineaza cu India, China, si Nepal. Bhutan are o suprafata de 47.500 km2 si o populatie de 690.000 locuitori. Capitala Bhutanului este Thimphu, un oras cu o populatie de 79.000 locuitori. Publicat de best la 13:42 Maximele se vor situa în jurul valorii de 38 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, în Capitală, potrivit unei prognoze speciale emise luni de Administrația Națională de Meteorologie. Prognoza ANM este valabilă de luni până sâmbătă, la ora 22.00. Vremea se va încălzi, va deveni caniculară, indicele [ Margareta, Custodian of the Crown of Romania (born 26 March 1949) is the eldest daughter of King Michael I and Queen Anne of Romania. She assumed her father's duties in March 2016, upon his retirement, and has claimed the headship of the House of Romania since his death on 5 December 2017. She also heads the Princess Margareta of Romania Foundation În afară de SUA, restul țărilor se află în Africa și Asia - Afganistan, Vietnam, Iordania, Irak, Iran, Yemen, Coreea de Nord, China, Malaezia, Emiratele Arabe Unite, Pakistan, Arabia Saudită, Singapore, Japonia, Palestina, Taiwan, Egipt, Somalia, Sudan, Guineea Ecuatorială.. Potrivit Amnesty International, a cel puțin 1.634 de persoane li s-a aplicat această pedeapsă în 25 de.

Palestine and IsraelPamantul Fagaduintei - un traseu spectaculos prin istorieCe să vezi in Amman, capitala Iordaniei – corespondență dePelerinaje Israel: ISRAEL + EGIPT*+IORDANIA** 2011 plecari

Capitala Uniunii Europene . Geneva Capitala Uniunii Europene . Paris Orasul Luminilor. Atena Coasta Amalfi Florenta Toscana Iordania Oludeniz Limassol Estoril - Portugalia Cascais - Portugalia Fethyie Costa Rica Despre Zepelin Tour. Agenția de Turism Zepelin Tour oferă servicii de calitate încă din 2009.. Iordania este situata in Orientul Mijlociu, avand coordonatele geografice 31 00 N, 36 00 E. Suprafata tarii este: 89,342 km patrati. Capitala tarii este la Amman. Detalii locatie: Orientul Mijlociu, nord-vest de Arabia Saudita, intre Israel (la vest) si Irak. Continue reading Zarqa este capitala Guvernoratului Zarqa din Iordania. Numele său înseamnă albastru . Aceasta avea o populație de 635.160 de locuitori în 2015,[1] și este cel mai populat oraș din Iordania după Amman Reevaluarea activelor de afaceri și a investițiilor de capitaluri proprii în 2020. 28-2021 ianuarie XNUMX. GIACOMO CARNAGO, partener asociat CLAUDIO DEL GUERCIO, Manager Tax & Global Service